regiana.net

 
  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Home Мотивация

Мотивация

Е-мейл Печат ПДФ

Още в края на 90-те години ентусиастите сред строителните предприемачи се съюзиха с технологичните маниаци и създадоха умните къщи. В тях електричеството, осветлението, отоплителната система и алармата се свързваха с домакинските уреди. Една от основните идеи в тези проекти бе пестенето на енергия,което обаче съвсем не изчерпва всичко...

Още в края на 90-те години ентусиастите сред строителните предприемачи се съюзиха с технологичните маниаци и създадоха умните къщи. В тях електричеството, осветлението, отоплителната система и алармата се свързваха с домакинските уреди. Една от основните идеи в тези проекти бе пестенето на енергия,което обаче съвсем не изчерпва всичко.
Животът в умната къща може да бъде много улеснен и значително по-сигурен от обитаването на обикновено жилище..Компютърът може да контролира включването на осветлението в дома ви, можете да подадете команда чрез компютъра или мобилния си телефон отоплението в спалнята да се задейства примерно три часа, преди да си тръгнете от офиса, така че стаята да е затоплена, когато се върнете вкъщи. По същия начин е възможно да изкомандвате например щорите да се спуснат в определен час или пък готварската печка да се подгрее, за да е готова за кулинарните ви подвизи, когато се върнете у дома. Да контролирате децата си или домашните любимци,да сте навреме уведомени за злосторници в дома Ви,да разберете за възникналия пожар,преди да е станало късно е организацията на живот в умната къща.
Всичко това нямаше да изглежда реално без наличието на съвременните комуникации-интернет и мобилни телефони.Именно те дадоха възможност съществуването на умните къщи.
В магазините рядко могат да се намерят поотделно компоненти или системи на умните къщи. Един от начините да се скъси пътя от фантазията до крайния потребител е ние да Ви помогнем и да направите дома си,Вашият офис или магазин достатъчно умен и интелигентен.Точно това е целта на изредените по долу услуги.

 

представяме Ви решения улесняващи начина Ви на живот

във Вашия дом и офис


1 Сигурност-Автоматизация на системи за контрол на достъп, алармени системи,пожароизвестяване,влизане с взлом –локален и отдаличен контрол,SMS,MAIL,СОТ.

2 Осветление-Автоматизация на осветлението по време, присъствие и осветеност

3 Мултимедия-Управление на домашните аудио и видео системи, комбинирани с INTERNET и др.,кабелна и сателитна телевизия в т.ч. цифрова


4 Видео наблюдение
-Наблюдение в реално време локално и през INTERNET, запис и управление

5 Kлиматизация и отопление- Климатизация и отопление - локален и отдаличен контрол

6 Mетеорология-Отчитане на метеорологичните показатели и приложението й за дома и офиса

7 Интернет-WI-FI, Cable, Мултимедия,сателитен достъп до интернет в т.ч.на отдаличени места –без покритие от местни и национални оператори.

8 Безжичен контрол-Управление чрез мултифункционално устройство

9 Движение и присъствие-Автоматизиране на процеси чрез датчици,електронни брави

10 Контрол на консумацията-Отчитане на вода, ток, газ и др.-локално и с отдаличен достъп

11 Напоителна система,водни сондажи и кладенци-Автоматизиране

12 Басейн-Управление на налични системи за функциониране и осветление на басейни.

13 Алтернативни източници на ток и топла вода-Управление-локално и с отдаличен достъп,вятърни генератори,слънчеви батерии за ток и вода

14.НЕДВИЖИМИ ИМОТИ-консултации,покупки и продажби

 

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ,ДОСТАВКА,МОНТАЖ,СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ


 

Последна промяна ( Четвъртък, 14 Юли 2011 17:33 )  
Брояч

mod_vvisit_counterДнес49
mod_vvisit_counterОбщо279286

Онлайн потребители: 1
Вашият IP: 3.214.184.250
Днес: Ян 18, 2020

Знаете ли че...

Мобилни приложения на Talk Fusion удивително прости и ефективни.