regiana.net

 
  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Home ПЕРФЕКТЕН ДОМ

ОФЕРТА

Е-мейл Печат ПДФ

ОФЕРТАТА  ЗА КОМПЛЕКСНО ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

#висококачествена и надеждна връзка с интернет.Цената е  на ВИСАТ ЕООД –доставчик на интернет чрез сателит.За най масово предлаганата услуга тя възлиза еднократно на 1500 лв. и 60 лв.-месечно.

#видео наблюдение.Фирмата е дистрибутор на ГЕОВИЖЪН ЕООД,като цените за доставка са според неговата ценова листа.Видео наблюдение с IP камери се калкулира след заснемане на обекта.

#софтуерна система за управление на аробизнеса.Фирмата е дистрибутор на МикроАкаунт ЕООД-с чийто софтуер се постига максимална ефективност чрез обхващане на следните дейности - арендни договори; оперативно планиране; механизация и автопарк; връзка на софтуера с машини и инвентар; цифрови карти; стратегическо планиране; доставки (склад); управление на персонала; продажби; финанси и счетоводство; ТРЗ.Цената за най предлаганата услуга е съответно:

http://www.agro-office.com/bg/ceni/

#алтернативни енергиини източници.Фирмата е дистрибутор на ЧЕПЪКОВ ЕООД-доставчик и производител на Фотоволтаични системи и малки ветрогенератори за самостоятелно захранване.Цените са според ценовата листа на доставчика.

#хардуерно обезпечение.Доставка на компютърни системи,които да отговарят на определените изисквания според предназначението на някой от горните услуги.Цената варира според системата и се калкулира конкретно.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ  "ТУК"


Последна промяна ( Вторник, 06 Декември 2011 11:22 )  
Брояч

mod_vvisit_counterДнес49
mod_vvisit_counterОбщо279286

Онлайн потребители: 1
Вашият IP: 3.214.184.250
Днес: Ян 18, 2020

Знаете ли че...


ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В TALK FUSION:

http://1369919.talkfusion.com/home.asp