regiana.net

 
  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Home УСЛУГИ И ДОКУМЕНТИ

УСЛУГИ И ДОКУМЕНТИ

Е-мейл Печат ПДФ

 

„РЕГИАНА”ЕООД е фирма, специализирана в извършването на услуги,които да създават условия за информационното обслужване на фирмите.Организира доставката на интернет,в това число на трудно достъпни места през сателитен спътник,видеонаблюдение-независимо от обема на обекта,чрез алтернативни източници на енергия, стабилизира електрозахранванията на обектите,организира дистанционен достъп на управление.Хардуерно и софтуерно обезпечение.

ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ИМОТИ най често отговарят на тези условия и в тази връзка услугите ,които се предлагат са както следва:

#висококачествена и надеждна връзка с интернет.Фирмата е дистрибутор на ВИСАТ ЕООД –доставчик на интернет чрез сателит.Предлагаме и всички останали алтернативни способи за доставка.Интернетът е най важното условие за обмяна на информация.

#видео наблюдение.Фирмата е дистрибутор на ГЕОВИЖЪН ЕООД,но също така предлага видео наблюдение с IP камери,което позволява да се обслужат големи по обем обекти.

#софтуерна система за управление на агробизнеса.Фирмата е дистрибутор на МикроАкаунт ЕООД-с чийто софтуер се постига максимална ефективност чрез обхващане на следните дейности - арендни договори; оперативно планиране; механизация и автопарк; връзка на софтуера с машини и инвентар; цифрови карти; стратегическо планиране; доставки (склад); управление на персонала; продажби; финанси и счетоводство; ТРЗ.

#алтернативни енергийни източници.Фирмата е дистрибутор на ЧЕПЪКОВ ЕООД-доставчик и производител на Фотоволтаични системи и малки ветрогенератори за самостоятелно захранване.

#хардуерно обезпечение.Доставка на компютърни системи,които да отговарят на определените изисквания според предназначението на някои от горните услуги.

За консултация и въпроси кликнете ТУК

 

Последна промяна ( Сряда, 11 Януари 2012 15:03 )  
Брояч

mod_vvisit_counterДнес49
mod_vvisit_counterОбщо279286

Онлайн потребители: 1
Вашият IP: 3.214.184.250
Днес: Ян 18, 2020

Знаете ли че...

 

Web-базирана видео комуникационна платформа на Talk Fusion